Kāpēc sātans ienīst Mariju – it īpaši eksorcismā

1730 400Itāļu priesteris Sante Babolins (Sante Babolin) saka, ka aiz vairākiem nesenajiem uzbrukumiem Jaunavai Marijai dažādās pasaules vietās stāv sātans, atzīmējot, ka viņa ir spēcīga aizstāve eksorcisma rituālu laikā.

“Pēc manas pieredzes – līdz šim esmu veicis 2300 eksorcismu – varu teikt, ka Vissvētākās Jaunavas Marijas piesaukšana bieži izraisa zīmīgas reakcijas personā, kurai tiek veikts eksorcisms,” viņš pastāstīja Meksikas nedēļas izdevumam Desde la Fe.

Pr. Babolins, kurš ir pasniedzējs arī Gregora universitātē Romā, sacīja, ka “saskaroties ar neveiksmi uzbrukumos neticīgajiem, tagad, lai apvainotu un sašķeltu katoļu ļaudis, tiek uzbrukts Jaunavai Marijai, kuru sātans ienīst.”

Desde la Fe atzīmēja nesenos notikumus - kad spāņu „drag queen” mākslinieks Borhe Casillas karnevālā Laspalmasā de Grankanārijā bija tērpies kā Jaunava Marija un savā priekšnesumā ņirgājās par viņu un krustāsisto Jēzu un kad sieviete, kura bija ģērbusies kā Jaunava Marija, protesta akcijas laikā Argentīnā atdarināja abortu.

Itāļu eksorcists minēja, ka viņam kā pierādījums šim sātana ienaidam pret Dievmāti kalpo piedzīvotais - „kamēr es nepiekāpīgi piesaucu Vissvētāko Jaunavu Mariju, velns man atbildēja: „Es nevaru viņu (Mariju) vairs izturēt, un nevaru vairs izturēt arī tevi.”

Pr. Babolins atzīmēja arī Vatikāna 2. koncila deklarēto, ka „Marija, Ādama meita, dodot piekrišanu Dieva vārdam, kļuva par Jēzus Māte un, ar visu sirdi pieņemdama dievišķo pestīšanas gribu un būdama brīva no jebkāda grēka, kā Kunga kalpone sevi pilnīgi veltīja savam Dēlam un Viņa darbam.”(LG,56)

Priesteris norādīja Radīšanas grāmatas fragmentu, kas tiek piesaukts eksorcisma rituālā, kur Dievs saka čūskai, ka viņa „sadragās tev galvu”.

Šajā rituālā, viņš teica, eksorcists pavēl sātanam, lai viņš, visviltīgākā čūska, vairs neuzdrošinās maldināt cilvēku rasi, vajāt Baznīcu, mocīt Dieva ieceltos un vētīt tos kā kviešus.

Pr. Babolins pastāstīja, ka sātana „spēcīgākās reakcijas” eksorcisma laikā notiek, kad atsaucas uz viņas parādīšanos. Tieši tāpēc viņš bieži izrunā Jaunavas Marijas vārdu kopā ar tituliem – Lurdas, Fatimas vai Gvadelupes. Vienā no pēdējiem gadījumiem, viņš teica, lietojis šo formulu: „Svētā Marija, Gvadelupes Dievmāte, Tapejakas Karaliene.”

Eksorcists brīdināja, ka „līdzeklis, ko tas (sātans) visbiežāk izmanto, lai ievilinātu mūs lamatās, ir nauda, jo tā piedāvā iespēju apmierināt impulsus, kas vērsti uz baudu un varu”.

Sātans ”mūs pakļauj sev, manipulējot ar patiesību un piedāvājot mums savu apžilbinošo gaismu, rādot mums savu versiju par brīvību un apsolot mūsu kaprīžu tūlītēju apmierināšanu”.

„Ciktāl tas attiecas uz starppersonu komunikāciju, redze ņem virsroku pār dzirdi; un, tātad, izskats pār vārdu; proti, vēlmes un kaisles apsteidz prātu,” viņš teica.

Pr. Babolins iedrošināja katoļus tiklab vērsties pret uzbrukumiem ticībai, kā arī organizēt un piedalīties lūgšanu pasākumos, lūgties rožukroni, un ņemt dalību Svētajās Misēs tajās vietās, kur notikuši nodarījumi.

Catholicnewsagency.com
Tulk.: D.B

 

Pārpublicēts no www.katedrale.lv